Felhasználó: Jelszó:
KEZDŐLAP | MAGUNKRÓL | TV MŰSOR | REFERENCIÁINK | PARTNEREK | KAPCSOLAT | FILMSZEMLE
Magazinműsoraink
Aréna
Civil Kurázsi
Egerszegi Esték
Haboskávé 2.0
Kéklámpások
Kultúrkör
Mérleg
Turné
Zöldövezet
Mai műsor
11:15 Képújság
15:00 Híradó a heti Híradók ..
17:00 Mesesarok
17:30 Egerszegi Esték
18:30 Kultúrkör
19:00 Civil Kurázsi
19:30 Zöldövezet
20:00 Aréna
20:30 Haboskávé 2.0
21:15 Képújság
Események
Az Art Mozi áprilisi műsora
Hírlevél
Név:
Email cím:
2010-08-16 23:48
Jótékonysági nap az Aquaparkban
Zalaegerszeg - Több mint kétmillió forintos támogatást hozott a szombati jótékonysági családi nap a Szent Család Óvoda számára. Az önkormányzat és az élménypark kilencedik közös szervezésű rendezvényét ezúttal az időjárás is a kegyeibe fogadta. Több mint ezren váltottak belépőt a jótékonysági napra, a 25 főzőcsapat finomságaiért pedig félmillió forintot fizettek a strandolók.
Video

A vihar utáni kánikula mellett az ínycsiklandozó illatok is sokakat az Aquaparkba csábítottak szombaton. Ezúttal nemcsak maguknak tettek jót a strandolók. A nap bevételét ugyanis a Szent Család Óvoda megsegítésére ajánlották fel a szervezők. Ennek tudatában tüsténkedtek a főzőcsapatok is. 25 helyen rotyogott, illetve sült az étel a kilencedik jótékonysági családi napon. A Zalavíz csapata igazán éhes strandolókra készült.

150 adag csilisbabot és 150 adag sima, sajtos-tejfölös, illetve virslis lángost készítettünk- mondta Miklósné Csondor Magdolna, a Zalavíz Zrt. sajtóreferense.
A nagycsaládosok ezúttal erdélyi töltött káposztával csalogatták a vendégeket.
Én Erdélyben születtem, ezért döntöttünk, hogy megmutatjuk milyen íze van az igazi székely töltött káposztának- mesélte Garáné Lázár Tünde, a Zalaegerszegi Nagycsaládosok Egyesületének elnökségi tagja.
A főiskolák csapata idén is palacsintát sütött.
Nutellás, áfonyás és kivis palacsintát is készítünk, sok a vendég, reméljük sikerül megdöntenünk a tavalyi rekordot- árulta el Domján Péter tanársegéd.
A 25 főzőcsapat összesen több mint félmillió forinttal járult hozzá a Szent Család Óvoda fejlesztéséhez. A jótékonysági nap teljes bevétele pedig meghaladta a kétmillió forintot.
Minden fillérre szükségünk van a bővítéshez, szeretnénk egy tornatermet kialakítani a gyerekeknek az óvoda épületében- közölte Kovácsné Ujj Andrea , a Szent Család Óvoda vezetője.
Az evés-ivás és strandolás mellé szórakoztató programok is dukáltak. Fellépett mások mellett a zalaegerszegi fúvószenekar, Dorci és a Fülesek pedig a gyerekeket szórakoztatták.
ZTV Híradó

Ajánl Nyomtat
További hírek
Időjárás - 2016. április 29.
Zalaegerszeg -
Híradó 2016. április 29.
Pénteken Haboskávé 2.0
Pénteken KultúrKör
Esti mese
Hozzászólások
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges. Regisztráció itt.
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.
 
Arculati elemek
Televíziónkról
Rádiónkról
Munkatársaink
 
 

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49.
Tel.: (92) 955-955
E-mail: info kukac zegtv pont hu