Felhasználó: Jelszó:
KEZDŐLAP | MAGUNKRÓL | TV MŰSOR | REFERENCIÁINK | PARTNEREK | KAPCSOLAT | FILMSZEMLE
Magazinműsoraink
Aréna
Civil Kurázsi
Egerszegi Esték
Haboskávé 2.0
Kéklámpások
Kultúrkör
Mérleg
Turné
Zöldövezet
Mai műsor
20:00 Híradó
20:20 Esti mese
20:30 Kultúrkör
21:00 Híradó
21:30 Haboskávé 2.0
22:15 Képújság
Események
A Hevesi Sándor Színház áprilisi műsora
Az Art Mozi áprilisi műsora
Hírlevél
Név:
Email cím:
2010-08-17 22:19
Postázzák az ajánlószelvényeket
Zalaegerszeg - Zalaegerszegen 49 ezer 866-an jogosultak az urnák elé járulni október 3-án. Ennyi nevet tartalmaz a választói névjegyzék. A benne szereplők e hét csütörtökig kapják kézhez értesítőjüket és ajánlószelvényüket. A választói névjegyzéket egyébként bárki megtekintheti augusztus 18-a és 22-e között. Augusztus 20-án, valamint szombaton és vasárnap ügyeletet tart a helyi választási iroda.
Video

A zalaegerszegi választási iroda munkatársai már a múlt hét elején, augusztus 10-én átadták a Magyar Postának a kiküldendő ajánlószelvényeket és értesítőket. Zalaegerszegen 49866 választópolgárnak kell megtalálnia postaládájában a zárt borítékot augusztus 19-ig. Sokan már kézhez is kapták az iratokat.
Megkaptuk az iratokat, ma reggel dobták be a postaládánkba. Természetesen elmegyünk szavazni, mivel a fiam is elmúlt 18 éves, októberben már hárman szavazunk- mesélte Domonkos Csaba.
A fiammal már hétfőn megkaptuk a borítékot- árulta el Ispán Judit.
Azok, akik csütörtökig nem kapják meg értesítő- és ajánlószelvényüket, a lakóhelyük szerint illetékes jegyzőhöz fordulhatnak kifogással.
A névjegyzéket augusztus 18-22-ig lehet megtekinteni a polgármesteri hivatalban- mondta Bükiné Mándli Mária, a Zalaegerszegi Választási Iroda tagja.
Lényeges változás a négy évvel ezelőtti önkormányzati választásokhoz képest, hogy a választókerületek száma 16-ról 12-re csökkent. Ennek megfelelően kevesebb képviselőt juttathat be közvetlen szavazatával a lakosság a közgyűlésbe, de csökken a kompenzációs listáról bejutók száma is. A jelöltek már megkezdték a kopogtatócédulák gyűjtését.
Polgármester-jelölt pedig az lehet, aki az összes választópolgár legalább 988 darab érvényes ajánlását birtokolja. A jelöltállítás határideje szeptember 3-a.
ZTV Híradó

Ajánl Nyomtat
További hírek
Esti mese
Zalaegerszeg - Itt megnézheti ki mesél péntek este a Zalaegerszegi Televízióban.
Pénteken Haboskávé 2.0
Pénteken KultúrKör
Esti mese
Átadták a Mamaházat
Hozzászólások
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges. Regisztráció itt.
teszt hozzászólása
2010-08-19 12:49:31

Postázzák?

 
Arculati elemek
Televíziónkról
Rádiónkról
Munkatársaink
 
 

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49.
Tel.: (92) 955-955
E-mail: info kukac zegtv pont hu