Felhasználó: Jelszó:
KEZDŐLAP | MAGUNKRÓL | TV MŰSOR | REFERENCIÁINK | PARTNEREK | KAPCSOLAT | FILMSZEMLE
Magazinműsoraink
Aréna
Civil Kurázsi
Egerszegi Esték
Kéklámpások
KultúrKör
Mérleg
Turné
Zöldövezet
Mai műsor
10:00 Zöldövezet
10:30 ZTV Retro Válogatás a ..
11:15 Képújság
15:00 Híradó, félóránként
17:00 Mesesarok
17:30 Egerszegi Esték
18:30 KultúrKör
19:00 Kéklámpások
19:30 Mérleg
20:00 Zöldövezet
Események
A Hevesi Sándor Színház februári műsora
Az Art Mozi februári műsora
Hírlevél
Név:
Email cím:
Vélemény
Ígéretek tettekre váltása, és tánc a borotva élén

Tovább tart a megélhetési válság. Csökken a foglalkoztatás, sőt kauciót kérnek a munkavállalóktól.
A Szociális Kerekasztal az ígéretek tettekre váltására szólítja fel a kormányt.

Magyar Szociális Fórum Kerekasztala a kormányt egy millió új munkahely megteremtésére vonatkozó ígéretére visszatérve megállapította, hogy nem nő, hanem csökken a foglalkoztatás mind a közszférában, mind pedig a magánszférában. Egyes területeken már kauciót kérnek a munkavállalótól alkalmazása fejében. Az óvadék, szerződési biztosíték, melyet valamely követelés biztosítására nyújt a szerződés kötelezettje. A jogosult a részére átadott óvadékból közvetlenül kielégítést kereshet, ha a kötelezett nem, vagy nem szerződésszerűen teljesít. Az óvadéknak tehát az a funkciója, hogy ha a kötelezett nem képes vagy nem akar a szerződésnek megfelelően teljesíteni, úgy erre az esetre az óvadék fedezetet nyújtson. A jogosult a szerződésszegéskor tehát nyomban rendelkezhet az óvadékkal, abból közvetlenül - a bírói út igénybevétele nélkül - kielégítést kereshet. Hogy pontosan milyen követeléseit elégítheti ki a jogosult a kaució összegéből, arra vonatkozóan a szerződés rendelkezései adnak iránymutatást. Tehát, ha a munkakörülmények nem megfelelőek, a rendelkezésre álló technológia nem korszerű, és a teljesítmény ezért marad el a várttól, de ezt a munkavállaló nem ismeri, ismerheti fel, könnyen pórul járhat.
Replica Watches uk
Breitling Replica
Replica Watches
A Szociális Kerekasztal közleményében „felemásnak” minősítik a kormány gazdaságpolitikáját. Elismerően nyilatkoznak az április 15-ig meghosszabbított kilakoltatási tilalomról, a GYES visszaállításáról három évre, a hitelkárosultak érdekében hozott egyes intézkedésekről, a banki különadóról, a korrupció elleni fellépésről, a megszorító intézkedések elutasításáról a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon.
De azt írják, hogy a fontos intézkedések dacára sem csökken a szegénység, nem enyhülnek a lakosság több mint egyharmadát sújtó súlyos megélhetési gondok, a kis- és középvállalkozások jó része pedig a fennmaradás borotvaélén táncol.

zegtv.hu
 

Hozzászólások
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges. Regisztráció itt.
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.
 
Televíziónkról
Rádiónkról
Jogi nyilatkozat
Munkatársaink
 
 

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49.
Tel.: (92) 311-309, Fax: (92) 311-581
E-mail: info kukac zegtv pont hu